Herstel is de basis voor prachtig haar

In het dagelijks leven raakt namelijk het haar beschadigd door gebruik van bijvoorbeeld chemische producten, door luchtverontreiniging, thermisch stylen maar ook door onze zon. L’anza is het enige merk dat haarverzorgingsproducten biedt die het haar daadwerkelijk helen en genezen.

De L’anza producten vullen de ontbrekende proteïnen, vocht en mineralen aan om het beschadigde haar te herstellen en weer helemaal gezond te maken. Tijdens de wasmassage maken wij gebruik van de shampoo’s en conditioners van L’anza. Onze keuze is afhankelijk van de conditie van het haar en de hoofdhuid. Ook tijdens de behandeling zorgen de L’anza styling producten voor ondersteuning of juist voor de finishing touch bij jouw kapsel.

L’anza Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch en in het wild groeiend zijn. Alle producten zijn sulfaatvrij en zijn parabeen veilig (muv Trauma Treatment). L’anza producten bieden standaard een UV A, B en C bescherming.

Duurzame aarde

De producten ondersteunen een duurzame en gezonde aarde. De productformules zijn milieuvriendelijk en de producten worden niet op dieren getest. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. Vrijwel alle producten zijn gluten vrij en parabeen “veilig.

De Kapper Pijnacker is een van een de ruim 300 in Nederland geselecteerde salons die op basis van vakmanschap de producten mag gebruiken en verkopen. Dat doen we inmiddels alweer 15 jaar in een optimale samenwerking.