ilse moolhuizen

Als klein meisje liep ik al rond in de kapperszaak van mijn ouders. De liefde en passie voor het vak gaat dus terug tot in mijn diepste haar roots. Vele jaren geleden ben ik mijn eigen salon Cosmic Hairweaving gestart welke ik samen met mijn fantastische team run!

Ik ben iemand die houdt van kleur bekennen. Haar coloring is dan ook mijn ultieme expertise gebied waarin ik jarenlange ervaring heb opgedaan in diverse technieken: high lights, low lights, toning en balayage.

Daarnaast zijn we onlangs gestart met een gloednieuwe haarverbetering behandeling, meso therapy. Meso therapy is een innovatieve aanpak om haarverlies te verminderen en een gezonde haargroei te bevorderen. Met behulp van fijn afgestemde naaldtechnologie worden essentiƫle voedingsstoffen, zoals aminozuren, mineralen en vitamines, gericht toegediend rondom de haarwortels.

Wat kun je verwachten?
Ik geef je mooi, sexy haar in een no nonsense, gezellige en huiselijke salon. Dus geen poespas en ontvangst met bubbels maar wel een begroeting van onze salonkat en een lekkere kop koffie of thee. Naast mijn specialisme haar kleuren, kun je ook bij ons terecht voor haarverlenging en extra volume waarbij we uitsluitend werken met de beste kwaliteit extensions. De techniek waar wij tot in de wijde omtrek om bekend staan is dat we de zogenoemde hairweave in het haar vastzetten middels een speciale vlechttechniek. Dit geeft een super mooi natuurlijk resultaat wat daarbij ook minimale/ geen afbreuk doet aan de groei van je eigen haar.

Mijn passie is om echt te kijken naar jouw haar en wat bij jou als persoon het knapste staat en bij mij krijg je dan altijd een eerlijk advies.
Ben jij benieuwd naar jouw mooiste haar? Of dat nu een knip, kleur, verlenging of een kapsel voor een speciale (feestelijke) gelegenheid is je bent van harte welkom!

Liefs Ilse